Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din röst.


Åh din underbara röst!

Vart är ditt leende?

Låt mig se det,
Tusen gånger till.

Lila, lila, lila och mer lila.

Jag söker efter din lila munkjacka du alltid har på dig.

Försöker finna dina rörelser
& den energin som finns runt dig.

Jag finner dig inte.

Vart är du?

Varför finns du inte där jag är?

Jag vill se ditt leende,
Låta dig se mitt för att sedan aldrig titta åt ditt håll igen.

Kanske en sista gång innan jag går.

Viska 'Jag älskar dig.'

Hoppandes på att du viskar det tillbaka till mig.




Fri vers av SofieFiffi
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-04 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SofieFiffi
SofieFiffi