Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små ballerinor.


Mitt orangeröda hår dansar med i vindens lugna pustar

som tusentals små ballerinor på en öppen äng

med solens strålar riktade mot dem.




Fri vers av SofieFiffi
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-17 01:52



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
skön och bildrik
2014-04-17
  > Nästa text
< Föregående

SofieFiffi
SofieFiffi