Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen i dina ögon.

Dina pupiller omsluts av en värld av färger,
just i dina ögon ser jag en hel värld.
Solen dansar runt marken som dina pupiller vilar tryckt på.
Och havet,
havet flyter runt dem tre med all dess mysterium inuti.




Fri vers av SofieFiffi
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-05 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SofieFiffi
SofieFiffi