Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göm oss i ditt hjärta


Om jag blottar mig för dig
som jag alltid gjort

Allt om mig får du veta
men låt det då ligga gömda
som en hemlighet

Gräv ner det innerst in i ditt hjärta
där du som starkast är

flytta hela mig dit
jag vet att du vill

att vara älskad och älska
jag lovar att inte såra

göm mig där
kom du med
så ska vi älska för evigt




Fri vers av SofieFiffi
Läst 289 gånger
Publicerad 2014-04-17 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SofieFiffi
SofieFiffi