Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag älskar (dig) mig

godmorgon, goddag, godafton
ni får ursäkta mig, men jag tror
jag har tappat orden och jag är
utan medvetande om när vi finner
varandra igen

kanske är det meningen att jag ska
springa fri, dansa i en uppåt spiral
för idag korsar jag korsningar mitt i
rusningstrafiken och med adrenalin går
jag över vägar fastän det alltid lyser
rött

inte för en sekund tänker jag låta
er, dig, världen någonsin stoppa mig
igen

ensam är stark

och lita på mig när jag berättar för er
att denna sommar luktar sura uppstötningar
och hembränd sprit

och han är ca det finaste jag vet och
det gör ingenting om han inte kan se
vad jag ser

i ett blir det vi, ett du och jag
och i total eufori behövs inget mer
än du

ni kan sluta fråga nu, för jag vet
ej hur man flyr eller blir fri då
alla sätt har blivit förbjudna av
lagen

vi bränner in ångesten i våra kalla
armar som fått bli så blekt tunna
sprid din konst över stadens gråa hy
dem behöver veta sanningar dem inte
kan finna

för på elskåpen står sanningen ren
& skär; knarket gör dig stark

och på datorn skapas anteckningar
fulla av kloka ord för att sedan
stängas ner utan att sparas

jag behöver inte ord för jag har
ångesten, och jag behöver inte längre
ångesten för jag är så in i helvete
fri

och aldrig någonsin igen ska jag läsa
era lögner svart på vitt, aldrig igen
ska sorger eka och aldrig aldrig igen
ska jag någonsin skämmas för att min
hud är randig och brännmärkt

för idag är dagen jag började älska
mig, för idag började jag älska dig




Fri vers av fröken ingenting
Läst 429 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-05-28 23:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När man läser vissa texten frågar man sig själv "hur?", detta är en sådan text. Din förmåga att skriva är fantastisk och overklig.
2013-05-31

  Fru Intighet
Du är fantastisk.
2013-05-29

    ej medlem längre
Vilken energi- vilket slut- ser ut att vara början på nåt nytt!
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

fröken ingenting
fröken ingenting