Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll avståndet...



Vi ska inte vara så nära varandra.

Vill inte att du ska veta vad jag tänker säga,innan jag sagt det.

Läs inte mina tankar, känn inte mina känslor.

För när du gör det, är vi alldeles för nära varann.

Jag förstör dig om du kommer för nära.

För jag är inte bra för dig..




Eller??




Fri vers av Angel of love
Läst 218 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-05-29 17:09



Bookmark and Share


  ULJO
Applåd för denna text
2013-05-30

  Lars Hedlin
Låter som svåra val...
2013-05-29

    ej medlem längre
Den handlade inte om trafik som jag trodde.
Men kanske om viljan att få säga det man känner när och om man vill.
Och tron att man förgör i stället för att förför.
fina tankar i en fin text.
2013-05-29

    ej medlem längre
Stark text...
2013-05-29

    ej medlem längre
fina tankar..formulerade..
2013-05-29

  Rise Little One
Kristall förklaring ... det gör ont att fatta ett sådant beslut men någon måste bli starkare ...
2013-05-29

  Tess74
Å vad detta känns igen. Mycket bra skrivet
2013-05-29

  Fem hjärtan VIP
Klart Du är...Vackert och berörande!
2013-05-29

  Nina.H
Som magnetism.. behövs inga ord..
om kärleken finns så dras man till
varandra ändå.. automatiskt.
Vackert!
2013-05-29

  agneta pichler
tänkvärd
och mkt bra
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love