Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
metoder och principer


Verbal Renskav

Renskav Verbal

jag vill skriva om det starka
på ett starkt vis, nästan gapigt

om det heta
på ett hett vis, fort

om det tysta
på ett tyst vis, stilla

och allt onödigt
borttages

renspolas

exakt

extrakt

verbal renskav




Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-29 22:59



Bookmark and Share


  aol
duktigt skriftat, jag stog en gång i tiden och packade renskav på vilhelmina slakteri,
2013-07-02

  Alva Johnsson VIP

Det är en stor konst att
med få ord kunna säga mycket.
2013-05-30

    ej medlem längre
duktigt - destillerat
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP