Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
välj roll börja spela


livet som teater

som ett otroligt
nervöst skimmer
rusar livet förbi dom
utan att dom förstår
att det är ett
skådespel




Fri vers av Eiler Lindh
Läst 412 gånger
Publicerad 2006-03-01 15:26



Bookmark and Share


    Camomill
Kort och gott
den här gillar jag skarpt
2006-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Eiler Lindh
Eiler Lindh