Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynligt kysser jag dig.


Sträcker mig efter dig men jag når dig inte.

Jag förstår inte,du står ju alldeles nära mig.

Försöker fånga din hand men den bara glider ur mitt grepp.

Tar ett steg närmare och jag kan känna dig andas.

Lägger armarna om dig men jag bara famlar.

Du är inte där...
Du är inte på riktigt..
Osynligt kysser jag dina läppar medan tårarna bränner på min kind...






Fri vers av Angel of love
Läst 274 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-05-30 13:30



Bookmark and Share


  Magnus 7.0
den känns hela vägen in
2013-07-29

    ej medlem längre
Fruktansvärt fin...jag känner igen mig väldigt mycket i texten
2013-06-04

  ResenärGenomLivet VIP
Tragiska känslor...
2013-06-01

  HelenaW
Så kan det vara, nära men ändå så långt borta, utanför räckvidden..
2013-05-30

  Palett
Sorgsna rader!
2013-05-30

  Lars Hedlin
Så nära så nära men endok så fjärran..berörs inom...
2013-05-30

    Dan Myrbeck
Så nära, men åndå så långt borta.
2013-05-30

  Tess74
Fina sorgsna rader som berör mitt hjärta
2013-05-30

    ej medlem längre
Åtrå, frustration och längtan sammanvävda i en sorglig men vacker ordfläta.
2013-05-30

  Nina.H
Så sorgligt.. kanske bara en dröm.
Fint skrivet!
2013-05-30

  Rise Little One
Det känns verkligt men ändå overkligt ... Sorgen kommer som besk eftersmak :(
2013-05-30

    Max Poisé
Snyggt :-))
2013-05-30

    ej medlem längre
Berör...
2013-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love