Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

illasinnad

 

 

tror jag ska

måla min diskmaskin och tvåla in örat mot sociala tveksamheter på nätet
kanske bubblar det kul när jag hör takten på disken och kanske risken att höra skiten jämnas ut av färgen på lacken

tacken blir nog att insidan skiner ändå

 

kanske lite doft på tvålen skulle då jämka än mer
på den illa sinnade illvillingen till tvillingkompotten

 

tror jag ska måla min diskmaskin som regnbågsbron
och svart som natten i botten

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-31 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri