Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken

http://youtu.be/g4Y9Br4tYfw






Hon rider barbacka
genom ett vackert böljande landskap
naken
i total följsam galopp
med sin häst

Släpper händerna
sträcker ut dem åt var sitt håll
Håller balansen i fullständig tillit
och samhörighet
med häst, farten och livet

Tar tag i sin hårtofs
drar den ur håret
som blåser ut och
fångas av vindarnas fläktar

Slänger så hårsnodden
Slänger sin sista

beklädnad till livet




Fri vers av Schizooliza
Läst 1108 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2013-05-31 06:25



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
En härlig livsbejakande dikt.
2019-07-20

    ej medlem längre
Så läcker!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013-12-01

  SatansSon VIP
den här är riktigt bra.
2013-10-22

  Jordgubbsodlare
Så frimodigt, idylliskt, frihetsdeklamernade, att man bävar inför detta, en overload av njutning!
2013-06-01

    ej medlem längre
Talking only me and you

2013-05-31

    ej medlem längre
We could stick around and see this night through


2013-05-31

  Peter Olausson VIP
frihetsord!
2013-05-31

    ej medlem längre
När livet far förbi så övervinns farans lätta segel och inget finns att hämta ur något som intet är
2013-05-31

    ej medlem längre
Som ett gryningsljus lägger dun i sinnet.

Fin skrift.
2013-05-31

  S.A.I. Steve Lando VIP
ridande nakna kvinnor i full frihet
full frihet för kvinnor

alltid

finns inget vackrare
än fria kvinnor

på alla de sätt

2013-05-31

  Tess74
FRIHET!!!! Underbar text
2013-05-31

  Edgar Allan Ågren
freedom!
2013-05-31

  Elina Vacker
Mmm... En naken kvinna ridande på en häst skapar erotiska associationer, det är vackert, det är lustfyllt, det är hett

Elina
2013-05-31

    ej medlem längre
sensuellt.. räcker så
2013-05-31

    ej medlem längre
Vilken fruktansvärt vacker scen! Beskriven i en ton av skön, stolthet och takt!
2013-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza