Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här sjöng en fågel

Mitt hjärta
som vingslag hos en kolibri
fladdrande lätt
snabbt snabbt snabbt
bultande.

Här sjöng en fågel
en gång
nu bara tystnad
och så ljudet av ett hjärta
som vingslag hos en kolibri.




Övriga genrer av ungefär
Läst 358 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-31 10:00



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
vad fint du skriver!
2014-09-26
  > Nästa text
< Föregående

ungefär
ungefär