Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är vi en bunt mesar


Beteendespretare

I mitt nästa liv ska jag bli beteendevetare. Förstå hur beteendespretare beter sig. De som spretar åt alla håll och gör livet surt för andra. De finns överallt tyvärr. Man kan inte skydda sig med gevär eller andra vapen. De är ofta arroganta, tror själva att de är eleganta och överlägsna alla andra. Lyssnar inte, har ingen empati. Jag har stort tålamod men för dessa är det svårt att känna sympati. Finns ofta i yrken där man kan få makt. Takt och ton finns för alla andra. Klandra på andra men inte sig själva trots att alla ser och alla hör och alla stör sig på dessa personer. Man dör hellre än att man går samman och säger några väl valda ord. Jag tror hellre man begår självmord än sätter ord på vad man vill säga och vad man tycker.




Fri vers av wildah
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-31 16:08



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus VIP
Ack ja, ack ja... De "Finns ofta i yrken där man kan få makt" är lika sant som det är sagt! Jag gillar (känner igen mig i ;) den här stilen, men eftersom du kallar texten för "fri dikt" så skulle det för mig kännas bättre om du delade in texten i versrader på något sätt, så att rytmen och rimmen framträder lite tydligare. Tack för mig!
2013-07-02

  Lars Hedlin
Bra ja överallt finns det beteendevetare....
2013-05-31
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah