Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tog en promenad !

Jag tog en promenad in i min själ

och hittade mig själv där!




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-31 17:29



Bookmark and Share


  anits VIP
Det låter fint.
2013-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin