Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till den gladaste pessimist jag känt, han som var en vän till mig och många


Avsked och minne

I korets mitt
i vårblomslund
där möttes vi idag

och trots att det
var sorgens stund
ditt leende såg jag

din glimt
ur bruna ögons vrår
ditt ljus, trots allt som var

Du var min vän
Varthelst jag går
så finns du alltid kvar








Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-31 21:46



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
En varm tår till alla mina saknade.

Det finns en punkt i livet
när flera är där än här.
Sen försvinner punkten
undan för undan
För alla som är är.
2013-07-03

    ej medlem längre
Mycket välformulerad hylling!!!!!!
2013-06-01

    ADI Nehlin
en vacker hyllning
2013-06-01

  Schizooliza
Oj vad fint du omfamnar ditt minne. Känns klassiskt, innerligt och starkt. Mycket mycket fint skrivet.
2013-06-01

  Jan Widströmer VIP
Vackert om vänskap, som finns ibland, tänker jag, och som något vi alla önskar oss.
2013-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP