Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ensamme mannen.


Han står där ensam, ute i regnet.


Söker efter den kärlek han tappat bort,

Han vill inte tro, att det var hon som drog.


Hans ord ekar bland husen, hans älskades namn.




Fri vers av SofieFiffi
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-01 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SofieFiffi
SofieFiffi