Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En översättning av en låt's refräng. Kan inte minnas vad låten heter dock.


När jag blir stor

När jag blir stor
om ett par tre fyra år
Då min glädje du förstår
är som fågeln i ett snår
Och om du då
någon vän du då vill nå
Ja då finns jag där
så när och kär
när jag blir stor




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Brodd
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-01 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Brodd
Johan Brodd