Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ingen bättre

 

 

 

 

 

idag var du nära
närmre än någonsin tidigare
för du besökte min stad

från mitt fönster
kan jag se tågen rusa förbi
och vetskapen
om att du var på ett av dessa tåg
var så väldigt svårt att förstå

för en månad sedan visste jag inte ens om att du fanns
men nu var du här i min stad
för att träffa en gammal vän

och jag dog lite grand
av avundsjuka
för du var så nära
men jag var alldeles för långt borta

jag ville inte störa
ni hade inte sett varandra på så lång tid
och mitt liv är en röra
det finns monster som vill skada min familj
så att träffa dig vore ett lyckopiller för mitt hjärta
men en fara för dig

så jag var tyst
trots att det var så svårt
för jag ville inget annat än att be dig
snälla kom hem till mig

låt mig hålla dig i min famn
låt mig drunkna i dina ögon
säg allt
eller var bara tyst
spelar ingen roll
bara du är här hos mig

men jag lever i ett helvete
du är en ängel
kan inte rå för att känna att du förtjänar bättre
ändå vill jag ha dig

jag vill inte vara som alla andra
som alla före mig
jag är inte så
det vill jag att du ska förstå

hade jag dig
då skulle jag sväva på moln
och jag skulle ta med mig dig

du är som något jag inte kan beskriva i ord
du är du
varken mer eller mindre
men jag vet

det finns ingen bättre

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-06-01 23:14



Bookmark and Share


  Micky
så himla fint!! jag hoppas hon kommer hem till dig en dag <3
2013-06-05

  Elliinor
Håller med vad alla andra sagt.

Så enormt vackert! Hon måste ju bara bli sååå glad om hon fick läsa detta!!
2013-06-03

    Jotic
Väldigt fint och välskrivet, kände igen mig väldigt mycket i den första delen av denna välskrivna dikt.
2013-06-02

  Carina Bendix
Åh, vad vackert skrivet om äkta förälskelse!
2013-06-01

  Fru Intighet
Säg till henne!
Vackert skrivet i övrigt.
2013-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP