Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En verklig man

en insida som smälter som lava
och släpar sig över det svarta landet
du lade händerna på huvudet
och lyssnade

en insida som sträcker sig mot himlen
och tvingar ut din vackra röst
du lade händerna på huvudet
och lyssnade




Fri vers av 99knivesinside
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-02 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside