Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

S

Jag hoppas att du redan vet allt detta
Men jag vill ändå säga det igen
För mig har allt varit så suddigt
Inte förrän nu börjar jag förstå egentligen

När jag låg för döden
Andades du för två
Du bar mig på dina axlar
När jag inte orkade gå

Jag minns ej att jag nånsin tackade dig
Jag minns ej om jag nånsin gav nåt tillbaks
För allting som du gjorde, och allting som du sa
Du höll ihop mitt liv, när allting gått i kras

Av alla som jag känner
Alla fina som jag har
Har ingen gjort vad du
Helt heroiskt klarade av

Oavsett vart vi står
Eller vart vi är på väg
Kommer du alltid att vara
En del utav min färd

Du räddade mig från så mycket
Även om det snart är längesen
Så kommer jag aldrig glömma
Vad som fick mig att leva igen

Jag önskar att jag visste hur man betalar tillbaks
Önskar att jag varit mera aktsam
För oavsett hur dålig jag är på att ge tillbaks
Ska du veta att jag är, så otroligt jävla tacksam




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-02 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts