Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blasfemiker

 

att häda de döda
hjälper föga
skrattar bäst som 
skrattar sist
men om jag vrider
ur trasorna
och målar fan
på väggen
ser ner på 
allt och alla
har inte mycket
till övers
för de skuggor
som klär skikten
mellan himmel och jord
förväntar mig inget
inga ord att svara
ja ordlös blir svaret
när gud behagar
dra i trådarna
så fötterna tar
alltför
stora
steg

men nej
här finns ingen plats
för dig
inget utrymme 
alls

stolt bugar jag
trolös
uppfylld
naken född
nedanför stjärnorna
om natten

där inga gudar bor




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-06-02 22:36



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Oj, vad bra! Har märkt
att du har "ådra"! Topp!!
2013-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP