Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har man en gång brutit vingarna

Ibland får du mig att må dåligt
Ibland får du mig att må bra
Du besitter mina tankar
Varenda jävla dag

Om du frågade
Skulle jag förneka
Att du är med mig var sekund
Till och med i mina drömmar
Du ger mig aldrig en blund

När jag sluter mina ögon
Så är det dig jag ser
När jag vaknar varje morgon
Vill jag bara ha mer

Mer av dig, varje dag
Mer av dig, av du och jag

Men ibland när du är här
Är allting så kallt
Klumpen i bröstet
Tvivlet på allt

Aldrig förr har jag känt mig
Så rädd men så trygg på samma gång
Så trygg i dina armar
Men rädd att vägen är för lång

Jag vågade aldrig riktigt flyga
Sen dess har vi provat varje håll
Men har man en gång brutit vingarna
Faller man så lätt genom golv

Jag önskar du kunde laga mig
Men vi är av samma skrot och korn
För osäkra på oss själva
Såna som förlorar oss i tron

På att alltid misslyckas
Så fort nånting går snett
Alla missar i kommunikationen
Det är fanimig inte lätt

Jag säger nej
När jag menar ja
Du säger allt
Men utan en plan

Vart allt detta leder
Kan nog ingen förstå
Det finns nog inga krångligare
Än just vi två

Så jag försöker blunda
För jag ser inget ut nu
Men bakom tunga ögonlocken
Finns fortfarande bara du




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-02 23:36



Bookmark and Share


  ständigtkaos
Otroligt fint och bra skrivet!
2013-06-02
  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts