Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är ett hårt liv



Kan inte sova
är full av billig whisky

lyssnar på tom waits
Rain dogs

det är sommar och jag
sitter uppe mitt i natten
alldeles ensam

inga pengar
och ingen kärlek

läser Jo nesbö
som tidsfördriv
medan flaskan
sakta töms




Fri vers (Fri form) av Neal
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-04 05:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal