Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skriva ett tillstånd, beskrivning

Desperat ömhet. Sårbar tillit. Skrattet är granne med gråten. Uppgivenhet. Ge aldrig upp. Älska och slå ihjäl. Peace love and understanding. Långsint förlåtelse. Jag beskriver ett tillstånd. Hur jag än bär mig åt blir allt lögnaktigt när det klätts i ord. Tyst, säg ingenting då. Ditt tal ska vara ja ja och nej nej. Det var nog inte så dumt.




Prosa av Måna N. Berger
Läst 318 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-04 12:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus-citat.
Guds Ord har studs, som Bill Stenberg sade.

Våra ord känns ibland fattiga, men det är just denna strävan mot det fulländade uttryckssättet som skapar poesin. Denna hunger, denna längtan, detta uttrycksbehov.
2013-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger