Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tycker jag är roligt


Att kunna göra en annan människa glad

Och det behövs inte så mycket många gånger

För det kan räcka med att man önskar någon

en riktigt trevlig dag

så är lyckan gjord för denna

Vilket jag tycker är roligt...

Ken Cassel
4/6-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-04 14:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Då är vi två...för det tycker jag också...:-)))
2013-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel