Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagdrömmer


Svävar iväg i tanken

Är inte närvarande för tillfället

Kontaktbar

Är ute och flyger och far

Hoppas bara att det inte händer någonting tråkigt

under den tiden

innan man har hunnit landa säkert och komma tillbaka

till verkligheten...

Dagdrömmer!

Ken Cassel
4/6-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-04 20:48



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Gillar..
2013-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel