Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cyklopen

Dör sakta
blodet rinner i ur halsen på den
adamsäpplet är hugget
ju mer den försöker låta
desto mera blod kommer upp
och gurglar ljudet

Ibland tid
ibland bara glömska
ibland påmind
ibland bara ibland

Vem ser inte upp till vadå? En blytung jävla tavla när den tittar tillbaka inåt.
Pling. Torn skakar under tonerna och de har haft det bra.

Ett naturligt steg, en bedömning av situationen - ingen tvingade. Tallens svingande gren över vattnet sju till tolv steg och så vidare. Lirar med lirare.





Fri vers (Fri form) av Phantasos
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-04 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasos