Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi grät innan vi kunde prata


luften surrar från elstängslet.
och du står och kastar in kaninungar i det.


över ditt huvud flyger två fjärilar oberört.
cirkulerar. men fladdrar snabbt iväg.
det luktar.

och du tar upp ännu en kanin i nackskinnet.


tittar på mig. den viner genom luften.
som den inte vore riktigt levande.
inte vore riktig.


och jag applåderar.


det luktar mer död.

-

när vi går hem
lyser solen över oss när vi passerar över minfältet.

Du: exploderar.

Jag: imploderar.


(alla smaker från mina känslor blandas i min mun.)




Fri vers av feber
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-05 00:03



Bookmark and Share


  Nanna X
läskigt men igenkännande på något vis. bra skrivet.
2013-09-23
  > Nästa text
< Föregående

feber
feber