Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var då katten...

Ett ungt par skaffade sig en katt!
Ordnade med en fin sovplats
i en korg i köket åt katten.
När kvällen kom då gick
de som vanligt till sängs...

På natten vaknade de. De låg långt ifrån
ifrån varandra, inte alls så nära som de
brukade göra. Nu låg de på varsinn sida
av bädden. Mitt emellan dem låg katten
på rygg utbredd till max... .. .

Där de sen gick upp på morgonen dukade
fram frukost och gav katten sin mat, bredde
ut dagens tidningen på bordet, satte sig ner
för att läsa, vem låg då på tidningen, jo katten...




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2013-06-05 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt