Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhoppning


Sen du lämnade mej har allt känts meningslöst

Du lämnade mej ganska hänsynslöst



Sen du försvann har många tårar fällts

Det känns som ett ton med vatten över mej har hällts



Dej kan ingen ersätta

Det kändes som du var den rätta



Jag känner mej helt tom

Ibland känns det som en dödsdom



Funderar på vad jag kan ha gjort för att förtjäna det här

Och undrar så vad som händer när



Så småningom tiden går

Och jag hoppas verkligen att alla de sår



Som jag nu har fått

När du har gått



Läker

Det känns som min själ från min kropp någon vräker



Men det är väll bara att bita ihop och vara stark

Att kämpa emot regnet som trädets bark



Förhoppningen är att det blir bättre en dag

Så nu får jag



Fortsätta kämpa emot minnet av dej

Förhoppningen är den ända chansen att fortsätta leva för mej




Bunden vers (Rim) av FeP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-05 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeP
FeP