Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapitulera

Lägger ner min sköld
tar av mig riddarhjälmen
Rustningen
Masken

Det som skulle göra mig stark
blev för tungt att bära




Fri vers av Me-linda VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-05 17:50



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Ojj vad bra. Så målande beskrivning av att vara någon man inte är, som skydd, som överlevnad men som inte fungerar i längden. Jag kapitulerar inför din text. Såå bra!
2017-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP