Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för kärlekens språk finns nu ingen översättning

 


man kan röra till det

liksom huden som 
berörs
skira ytor med ärr
kyssar med saliv
önskan om skulderblads
våthet och ömma lår
där det trötta får vila och längta
och jag rör vid det
sträva skägget
oskarp haklinje och ålder
en slags ingentings känsla
och ändå så 
vilja att
att ha få ta känna äga
aldrig ge upp
försöka uttrycka sig
på ett språk man icke äger
som tagits ifrån en
av alla gjorda illdåd
 
kärleken är lätt dold
lätt dödad
av skarp kniv
hur än du viskar
något ohörbart



Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-06-06 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP