Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste vara sjuk

Något äter upp mig

gnager på den sista friska cellen

lämnar spår av ett liv

ett liv av lycka och välmående

 

 syns inte på röntgen

 

men det sliter i min kropp

river i mitt inre

 

och jag kan inte

 

ser inte det som får mig att gråta

känner inte den fysiska smärtan

den som väcker mig i natten

 

som skriker

skrattar

min egen röst

känns inte igen

 

men jag vet det

och varje tanke berör det

 

Jag måste vara sjuk

 

 




Fri vers av Hélène
Läst 724 gånger
Publicerad 2006-03-01 23:08



Bookmark and Share


    Panta rei
Kusligt klockren diagnos av ett tillstånd jag ibland tror mig vara i...
2006-10-24

    Felicia_2
.
2006-09-06

    NoMi F
En mardröm förhoppningsvis
Lite kuslig och sorgsen text
Väl framfört
2006-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Hélène
Hélène

Mina favoriter
Döde dandyn