Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En man cyklade



En man cyklade

genom folkhopen på

Aker Brygge


Nya museet

visade en vulgär

amerikans konst


Hemma läser han

om själ som växer vid

öknens horisont




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-07 19:00



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Mmm. Den sista strofen/haikun är fenomenalt skriven och kontrasterar så väl mot de två första stroferna att hela texten känns som en enda storhaiku (med "punsch line på sista raden/i sista strofen)!!
2013-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP