Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kannibal






det är nog morgon nu

och mitt preventiv mot människor
är kyla och ignorans

det har varit så ett tag

alla normer
och koder
har fått mig att kvävas igen


att vara beredd på sånt
är inte lika nöjsamt
som att bara släppa taget


så förstå
ni påminner om en drog
och visst blir det ett måste
när inga känslor spelar roll
när gatorna blivit omöjliga att gå
är denna vägen mest för eran skull


och dessa metaforiska utspel
är mest för mig
och mina rusningar i blodet

det enda




Fri vers av Mamut
Läst 403 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2013-06-07 19:48



Bookmark and Share


  Postgård
uppriktigt
hårt
och tankeväckande


2013-07-10

    Herr.kattFisk
Lämna inte stigen, det är säkrast så.
2013-07-10

  KattenKin VIP
Ja jobbigt när man fastnar så där i nån ego-sfär, men så länge man är ärlig landar alla svaren hos en själv och man behöver knappast någons hjälp. Hoppas det löser sig, jag menar alla uppbundna knutar, ja du förstår säkert...! /kram
2013-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Mamut
Mamut