Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Husdjuret är den sanna vännen


Jag är med henne nu

 

Den trötta katten

ligger så nära datorn den får

 

Musen helst under magen

Matte puffar

Katten grymtar och suckar

En snorkråka väser varje andetag

pyser svagt och visslar till ibland

 Matte är hemma ikväll

Snart ska hon sova

 Jag är med henne nu




Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-07 22:51



Bookmark and Share


    Esa Salomaa
Gud Bast vill dra bort människornas negativa energier, därför människorna är så svaga för katter
2013-06-08

  Alva Johnsson VIP
Så fin kattbild till mysig text.
Han vill säkert Du ska pyssla
med honom istället med datorn.
2013-06-08

    ej medlem längre
Åh, ljuvliga katt, vars mjuka ställen balanseras av hans vassa klor ...
2013-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP