Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skaver

Tolv dova steg från trappan
en öppen dörr som stängs
instängd sommarvärme som skaver mot huden
och spontana drömmar om gröna ängar
påhittade vänner i brist på annat

tvingar i sig kallt te
och småäter ur en tom skål
låter tårna vifta och värmen skaver där med
lite dov blandmusik sköljer över mig
och jag gråter alltid

försöker förklara men ger upp
orden når inte fram till mottagaren
och det skaver det med
alla sover och jag är här
fan vad allt skaver





Fri vers av altruistisk
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-07 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

altruistisk
altruistisk