Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nationaldag II

Nu firar vi de starkas dag
dagen för dom som med mygel och orättvis skattelagstiftning kapat åt sig allt större del av kakan

dom som menar sig representera det sanna Sverige
det traditionsrika, diktatoriska
de som är
armbågsvassa
korrupta
samhällsblinda
fallskärmsflygande
rutavdragande
viflyterovanpå
- människor

som kallar sig fredliga men säljer vapen till alla oroshärdar i världen
- vi måste ju tillåtas göra affärer! hur skall det annars gå!

affärer i
minor
kanoner
ammunition
raketgevär med Kungligt Namn
överallt dit där vapen behövs
skickas dom
vem trodde väl något annat
i den falska neutralitetens namn

och så deltar man i vad som kallas fredsbevarande operationer
dödar människor och får medaljer för tapperhet på kuppen
och hurra så bra vi är
vi starka gräddfilantroper

- och nej fy
så illa det är med uppror och nedbrända bilar
hur kan man bara bära sig åt på det sättet
visa ut packet bara

- och bevara för Guds skull vårt ofria samhälle
håll de fattiga kort
avskaffa facket
och skicka bort
dom som
kritiserar oss värst

- vi har rätten på vår sida
och landet
för vi skapar de lagar vi behöver och vill ha
vi sanna antidemokrater

- hurra för Sverige
- bevara det vårt




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ingmar Hård VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-08 09:16



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
det blir särskilt trovärdigt detta samman med ditt "blomporträtt".
2013-06-10

    Melona
TACK!
2013-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP