Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har en lång väg att gå


Men ta vara på tiden för klockan den tickar på

Och det finns ju så mycket för dig att se

Ja, ge dig ut i världen och bara le, så ska du få se

att du får vara med överallt när ett

litet äventyr kommer till

För du har en lång väg att gå

Så sitt inte bara där hemma på rumpan helt still

för då händer det ingenting

som du kanske helst innerst inne bara vill

Men det där borde du väl ändå bara förstå?


Du har en lång väg att gå

Så se så

Rör på arslet..

Ken Cassel
8/6-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 107 gånger
Publicerad 2013-06-08 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel