Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägger sig

Mitt-på-natten-skrivande

något märkligt och lustfyllt
som vaknar till liv
när annat lägger sig

Tycker om det
tycker väldigt mycket om det.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-06-09 00:18



Bookmark and Share


    FoFFa
Bravo. Det mörka glider över i ljus. Förändringen finns där. Och kraften.
2013-11-17

  livsdans
Härligt, nyfiket, varmt!
2013-10-22

    Håkan
Precis!! Växande varmt att dela!!!
2013-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP