Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugosex

Tankebanorna är lite som barnet i lekparken
Den som inte längre får vara med och leka bland gungorna
På gungan finns det bara plats för två

Barnet känner sig inte utanför
Men det bara varit så mycket lättare för de andra barnen
om det tredje inte ville sitta på gungan

Om barnet bara går iväg
Så först skulle barnen undra vart det tredje barnet tagit vägen
Sen skulle de nog fortsätta gunga




Fri vers (Fri form) av 1342
Läst 265 gånger
Publicerad 2013-06-09 03:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1342
1342