Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lugnt? ihh.... största skräcken


stillestånd

 

vårar lömska i stegvis halka
tungsinnesvandrar i min ordaskog


periodvis slätstruket
inte ens tefatet är kul


dricker jag ur jättemuggar
åker koffeinkicksrodel

 

utför

 

söker mina bergväggar


monotont återkommande upprepad skräck
skriker över tundrorna

'undror'

 

 

total harmoni
total harmoni

 

dragspelet måste få förbli

ostämt

 

riva mina sinnen och bevisa
egen visas kraft

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-09 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri