Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grupparbete vid morgonkaffet, skapade denna kärnfulla vers


Upplandsidyll



Regnet sjunger på taket

Grodorna dyker i diket

Badarna hukar på haket

Raggarna hänger på fiket

I stugan skymtar nåt naket

På så vis skapades riket




Bunden vers (Rim) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-09 09:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det där nakna i fönstret kan också vara en visdiktare som vaknat med en ny refräng på läpparna och skyndar sig att spela in den med morgonrösten!
2013-06-09

    Esa Salomaa
gott hantverk igen. Livets gång

2013-06-09

  Alva Johnsson VIP

Precis! Fina knorren kom, som sig bör, på slutet.
2013-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP