Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har det varit några här och hälsat på oss


Utifrån rymden

Ifrån stjärnorna

Några aliens ( rymdvarelser )

Några med en teknologi bra mycket bättre

än våran egen

Några med flygande Ufo´ns

Kanske några universums riddare som vet hur man

lättast tar sig fram mellan de

alla planeterna i kosmos

För det lär inte vara så lätt, om jag har förstått det rätt

Kanske en massa hemliga maskhål uti i rymden?

Men då kan väl de komma tillbaka och lära oss

Förlåt

Lära mig

För jag tänker inte skvallra till någon

Så den tanken går genast bort

För med den informationen lär man nog vara

ett eftertraktat byte för maktgalna typer

Men tyvärr allihopa

Jag är min egen Boss..

Har det varit några här och hälsat på oss?!

Ken Cassel
9/6-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-09 16:25



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vi vet så lite...så det är nästan ingenting
2013-06-09

  ResenärGenomLivet VIP
Det är något som människan alltid fantiserat om och vem vet...kanske har någon det...:-)
2013-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel