Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ögonblicksdikt såhär på morgonen...


För en stund

 

För en stund rann viljan ur mig
världen förlorade sina färger
och tröttheten bet sig fast

Ännu var det långt till våren

 




Fri vers av Anna H
Läst 464 gånger
Publicerad 2006-03-02 07:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En riktigt typisk, ren och kort Anna-dikt, bra
2006-03-02

  Teresia Ridell
Ja...känns som en evighet särskilt nu när det kommit decimetrar med snö...igen !
Suck !
Snart längtar man ihjäl sig efter värme o ljus !
Fint !
2006-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H