Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor

Den vackra björken
väcker känslor
till liv

Smeker långsamt barken
utan en tanke
på årsringarna

Det är beröringen
mot huden
som får mina fingrar
att längta efter dig




Fri vers (Fri form) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-09 20:39



Bookmark and Share


    Amisan
Sensuellt och vackert!
2013-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)