Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intryck





när jag rodnar
glider hela världen igenom
så fort

och mitt filter
låter dig komma ända in

väl där
reduceras vi till minnen
och skiftar till glömska




Fri vers av Mamut
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-09 20:44



Bookmark and Share


  träsnidaren
Vad snyggt, gillar ffa andra stycket!!
2013-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Mamut
Mamut