Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gemenskap

Som måsen springer mot klippan och fäller ut sina vingar mot okänt vatten kommer orden ut viskande om natten.
Jag ger inte vika,vi måste alla behandlas lika.Vi färdas i en tid av fördomar och förakt,det gäller bara att komma i takt.
vi ser oss själva som vi behöver mer men känslorna blir inte fler.Vi delar inte med andra då har vi oss själva och klandra.
Vart jag mig i värden vänder står min lycka i mina händer,var jag än på denna jorden vandra har jag ingen annan att klandra.
/Pierre




Fri vers (Fri form) av Pierre.A
Läst 853 gånger
Publicerad 2013-06-10 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre.A
Pierre.A