Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fortsättning på För en stund...


Efter en stund

 

Efter en stund gick solen upp
skänkte världen dess färger
och skingrade vinterångesten

Det är inte långt till våren

 




Fri vers av Anna H
Läst 450 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-02 10:25



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Som i vågor. Från hoppfullhet till hopplöshet, fin fortsättning och något som jag känner igen mycket!
2006-03-04

    ej medlem längre
Vilken underbar och hoppfull fortsättning på din förra text, verkligen!
2006-03-02

  Daniel_78 VIP
att skönja en bättring, en ljusglimt,
vetskapen om ett blomskott under all kyla,
hopp och livstro,

har läst båda dikterna och gillar,
som dikt skulle jag omformulerat de båda slutraderna
till något lite mindre tydligt...eller ja. ex

vården skönjs... eller så.. ja..
2006-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H