Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns det något som kan hindra oss att aldrig bli besvikna...varför är vi så rädda för att bli just det? Lånad bild


Livets verklighet

 

 

 

 


Livet

 

 

måste levas

 

i

 

 verkligheten

 

 

här och nu

 

 

*

 

 

Våra

 

förväntningar

 

 

är 

 

alltid

 

 

verklighetens

 

värsta

 

 

fiende

 

*

 

 

 

 




Fri vers av Siggesdotter
Läst 380 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-10 23:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärt...
2013-06-13

    Dan Myrbeck
Kan du leva i nuet?
Bara du vet.
2013-06-11

  Eva Helene VIP
Så sant och väl formulerat!
2013-06-11

    ej medlem längre
Fina kloka ord...just så ska det levas...här och nu.
2013-06-11

  walborg
Just så!
2013-06-11

  Nina.H
Precis.. ju högre förväntningar
desto större blir besvikelsen när de
inte inträffar.. bättre att njuta
av nuet.. en bra insikt!

2013-06-11

    ej medlem längre
Så sant, det är bäst att bara ta en dag i sänder och klara den.
2013-06-11

  Lars Hedlin
En stor och sann insikt!
2013-06-11

    ej medlem längre
Så sant så. Förväntningar kan många gånger låsa fast oss och hindra verkligheten att finnas till.
2013-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter